Küldetésünk

Okos HACCP

Csapatunk célja, hogy ügyfeleinket felelősségteljes és teljes körű élelmiszer biztonsági szolgáltatásokkal támogassuk.

„Legyen a HACCP a segítőnk, ne az ellenségünk!”

Csapatunk

Ismerjen meg bennünket
élelmiszerbiztonsági kurzus online tanfolyam HACCP
Boros Csilla Tea

OkosHACCP Alapító, szakértő / élelmiszer-minőségügy, -higiénia

élelmiszerbiztonsági kurzus online tanfolyam HACCP
Dessewffy Gábor

OkosHACCP Alapító, ügyvezető

Visszajelzések

Ügyfeleink véleménye

Szállodánk 2019. óta dolgozik együtt Boros Csilla Teával.
Felkérésünk alapján meglévő HACCP rendszerünket átvizsgálva, számos javaslattal és módosítással segítette munkánkat. Az egyszerűsített dokumentáció, a pontosabb folyamatok alkalmazása, valamint a hiányosságok feltárása nagymértékben hozzájárult élelmiszerbiztonságunk javításához.
Teljeskörű, precíz, szakértő tanácsadást kaptunk a HACCP rendszer teljes területét érintően, beleértve az Önellenőrzési dokumentáció elkészítését is.

Hotel Benczúr
Gráf AttilaVendéglátás igazgató, Hotel Benczúr

Csillával a kommunikáció mindig egyértelmű, gyors és gördülékeny volt. Minden kérdésemre maximálisan kielégítő választ vagy megoldást kaptam. A végeredmény pedig magáért beszél. Egy rendkívül precíz és részletesen kidolgozott anyagot raktunk össze. A mögöttes elméleti és gyakorlati tudásból pedig csak az nem tanul, akit egyáltalán nem érdekel ez a terület. Köszönöm a gyors, precíz és a mindenre kiterjedő alapos munkát. Nyugodt szívvel fogom ajánlani mindenkinek, akinek erre a szolgáltatásra lesz szüksége.

Szafi
Buzás-Ottmár EszterBolthálózat koordinátor, Szafi-Products Kft.

Boros Csilla Tea nagyon felkészült az oktatások során, munkája alapos, precíz, pontos, minden részletre kiterjedő.

Hotel Azúr
Makatics EszterBeszerzési vezető, Hotel Azúr Siófok

Két éve dolgozunk együtt. Mindig minden kérdésre azonnal választ kapunk, és olyat, ami a cég működését is előre viszi és az aktuális HACCP szabályzásoknak is eleget tesz. Csilla nagyon sok olyan újítást vezetett be nálunk, amivel könnyen kezelhetővé vált a napi hivatalos papírmunka, visszakövethető minden folyamat, és bármilyen ellenőrzés esetén minden egy helyen van, átlátható rendszerben.

Puchner Birtok
Kollár KingaKonyhavezető, Puchner Kastélyszálló

Már a szálloda megnyitását megelőzően segítséget kértünk Csillától a tervezés és az engedélyeztetés folyamatában is. Rutinos és precíz segítséget kaptunk, és azóta is folyamatosan számíthatunk a támogatásra a konyha és az étterem működtetésével kapcsolatos minden feladatunkban.

Gali TamásGeneral Manager, Smart Hotel Budapest
background
LEGYEN ÖN IS PARTNERÜNK

Keressen bennünket még ma!

Kérje segítségünket egy tisztább, átláthatóbb élelmiszerbiztonsági folyamatért és az elégedettebb vevőkért!
Csatlakozzon Ön is ügyfeleinkhez!
Okos HACCP